U20-VM: Det norske laget fra v. Leo Østigård, Julian Lund, Tobias Børkeeiet, Ulrik Fredriksen, Hugo Vetlesen, Christian Borchgrevink, Håkon Evjen, Tobias Svendsen, Ola Brynhildsen, Erling Haaland og Eman Markovic før VM-kampen i fotball mellom Uruguay og Norge på Lodz Stadion.

Norsk utenlandsproff kan rykke ned til nivå tre

11. februar 2020

BundesligaFotball

Leo Skiri Østigård spilte hele kampen i midtforsvaret til St. Pauli da det ble 1-2-tap borte for Holstein Kiel i 2. Bundesliga mandag kveld.

St. Pauli ligger fjerde sist på tabellen med 22 poeng på 21 kamper.

Det er bare ett poeng ned til nedrykksplass.

Hjemmelaget fra Kiel tok ledelsen ved Salih Özcan etter en halvtimes tid. St. Pauli utlignet til 1-1 sju minutter ut i 2. omgang ved Henk Veerman.

17 minutter senere ble Janni Serra matchvinner for sjetteplasserte Holstein Kiel.

Leo Skiri Østigård pådro seg et gult kort 26 minutter ut i 1. omgang.

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!

BLE PRESENTERT: Leo Skiri Østigård med Brighton-drakten.