PÅ FELTET: Morten Thorsby, Erling Braut Haaland, Jonas Svensson og Mats Møller Dæhli i forbindelse med trening for Norges herrelandslag.

Norsk landslagsspiller unngikk nedrykk

27. april 2021

Mats Møller Dæhli og hans lagkamerater i Nürnberg kan glede seg over at nedrykksfaren er over, men seieren glapp mot opprykksjagende Holstein Kiel.

Nürnberg ledet 1-0 i tirsdagens hengekamp og hadde et par kjempesjanser til å punktere kampen, men gjestene fikk med seg ett poeng.

Dennis Borkowski ga hjemmelaget ledelsen etter en halv time. I det 53. minutt nikket Asger Sørensen i krysset og ut. Fem minutter senere regisserte Dæhli et angrep som endte med at Borkowski skjøt i stolpen fra fem meter.

Gjestene straffet missene og utlignet da Janni Serra nikket inn 1-1 i det 67. minutt. Dermed ble det ett viktig poeng i tetstriden. Holstein Kiel på 4.-plass er fire poeng bak Greuther Fürth på direkte opprykksplass og ett bak Hamburg på kvalifiseringsplass, men med to kamper færre spilt enn rivalene.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

NEDE: En fotballspiller ligger på gresset mens ballen triller forbi.

Suksess

Bochum har seks poengs luke på tabelltopp.

Holstein Kiel har vært gjennom et koronautbrudd og har derfor et tett kampprogram foran seg. Laget møter også Borussia Dortmund i semifinale i cupen lørdag.

Dæhli spilte hele kampen for Nürnberg. Han har bidratt til 20 poeng på 13 kamper siden han ble leid inn fra Genk.

SIGNAL IDUNA PARK: Borussia Dortmunds hjemmebane.