FOR NORGE: Fredrik Ulvestad.

Nordmannen herjer i utlandet – er ligaens toppscorer

12. juli 2020

Fotball

Fredrik Ulvestad noterte seg for sin femte scoring for sesongen da Djurgården slo IFK Göteborg 2-1 i Allsvenskan søndag. Nordmannen er ligaens toppscorer.

Ulvestad satte inn sin femte scoring på sju kamper fra straffemerket. Målet kom allerede etter ni minutter.

Kalle Holmberg satte inn hovedstadsklubben andre scoring, som kom etter at IFK Göteborgs Jesper Tolinsson hadde fått marsjordre.

Midtbanespiller Ulvestad storspiller i den svenske ligaen og scoret i sin andre kamp på rad. Nordmannen var også sikker fra straffemerket i forrige seriekamp mot Helsingborg.

Visste du at man kan streame Real Madrid og Barcelona sine kamper i La Liga helt gratis? Slik gjør du det

MOT ARSENAL: Fredrik Ulvestad i aksjon for Burnley.

I toppen

28-åringens klubb Djurgården ligger på fjerdeplass i Allsvenskan med ti poeng. Opp til Norrköping på tabelltoppen skiller det seks poeng.

Ulvestad, Aslak Fonn Witry og Per Kristian Bråtveit spilte alle hele kampen for Stockholm-klubben søndag.

Alexander Søderlund var på sin side på banen i 85 minutter da Häcken tapte 1-3 mot Mjällby, mens Mikkel Diskerud spilte hele kampen da Helsingborg tok en sterk 2-0-seier over AIK søndag.