Neville om Veron: Han var én av de to største floppene under min tid i Manchester United

Publisert kl21 mai 2022 00:46 by Redaksjonen

PROFILER: Gary Neville og Juan Sebastian Veron. | Sky Sports/MUFC

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Gary Neville (46) spilte hele sin karriere for Manchester United, og var dermed lagkamerat med en rekke fantastiske spillere.

Likevel var det ikke alle som slo like godt til på Old Trafford. Neville trekker frem de to kjøpene som skuffet ham aller mest. Den første: Juan Sebastian Veron (46).

– Det er to stykker jeg kommer på. Begge var briljante spillere, men de fikk det bare ikke helt til. Den ene var Veron. Han kostet over 300 millioner kroner, som nærmet var uhørt mye penger for en spiller på den tiden. Han var en midtbanespiller i verdensklasse, problemet var bare at vi hadde den beste midtbanen jeg noen gang har sett i Beckham, Scholes, Keane og Giggs. Den måtte brytes opp og han måtte passe inn i det. Han spilte til venstre, til høyre, i midten og på topp, men likevel fungerte det dessverre ikke helt. Selv om han var en briljant spiller, passet han bare ikke helt inn, sier Neville i en Sky Sports-sending.

Til slutt trekker Neville frem den uruguayanske spissen Diego Forlan (42).

– Den andre var Diego Forlan, som etter hvert ble en utrolig spiss i Spania, men som ikke passet inn hos oss. Likevel visste vi at han kom til å score masse mål et annet sted, bare ikke i Manchester United. På treningene var han veldig bra. Han var ikke så rask, men han beveget seg smart i boksen. Jeg vet ikke hva det var, men det funket ikke i United.

LES OGSÅ: Tollås Nation røper de to beste spillerne han har spilt sammen med: – En tryllekunstner

PÅ OLD TRAFFORD: Juan Sebastian Veron, Diego Forlan og Ryan Giggs.Twitter