PROFILER: Rosenborg-trener Kjetil Rekdal og Jahn Ivar «Mini» Jakobsen.

Mini om Rosenborg-spilleren: – Han har dessverre ikke kvaliteten til å spille i Eliteserien

Redaksjonen

30. mai 2022

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Tidligere Rosenborg-spiller Jahn Ivar «Mini» Jakobsen (56) mener en svak spillertropp er hovedårsaken til at RBK har hatt en skuffende start på sesongen under Kjetil Rekdal (53).

«Mini» peker blant annet på at deler av Rosenborg-angrepet per dags dato ikke er godt nok.

– Ikke noe vondt om Ole Sæter, han er en strålende fyr, men vi så det sist mot Haugesund, han har dessverre ikke kvaliteten til spille i Eliteserien – og hvert fall ikke være den spissen som skal score mål for Rosenborg for at de skal være blant de tre øverste på tabellen, sier «Mini» til NordicBet og tillegger:

– Det Rosenborg har hentet inn i det siste er dessverre spillere som ikke har prestert på et særlig høyt nivå over lang tid. Fremover på banen har Noah Holm og Bryan Fiabema nesten ikke spilt voksenfotball før de kom til Trondheim.

Uttalelsene kom for øvrig i forkant av Rosenborgs 4-0-seier over Vålerenga søndag kveld, da Sæter bidro med to scoringer.

Etter ni spilte Eliteserie-kamper ligger Rosenborg på en beskjeden 6. plass, ti poeng bak serieleder Lillestrøm, som har én kamp mer spilt. På de ni første ligakampene står Rekdals mannskap med kun tre seiere, fem uavgjort og ett tap.

LES OGSÅ: Skjelbreds reaksjon gjorde at han ble sendt rett av treningen: – F**n, hva har jeg gjort nå

FOR ROSENBORG: Spissen Ole Sæter.

Sett denne?

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]