Her har spisstalentet akkurat scoret tidenes raskeste mål i Serie A-historien

20. desember 2020

FotballSerie A

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Milan-spiss Rafael Leão ble historisk da han scoret det raskeste målet i Serie A-historien søndag. Jens Petter Hauge og Milan slo Sassuolo 2-1.

Med en gang dommeren blåste i gang kampen, stormet Milan i angrep med Leão i spissen. Hakan Çalhanoglu fant portugiseren med en nydelig pasning mellom Sassuolo-forsvaret, og 21-åringen klinket inn 1-0 etter utrolige 6,2 sekunder.

Leão tok over Piacenzas Paolo Poggis rekord fra 2001 som var 8,1 sekunder. Alexis Saelemaekers doblet ledelsen 25 minutter senere.

Hauge byttet innt

Jens Petter Hauge kom inn fra benken etter 57 minutter. 21-åringen var ikke veldig mye involvert, men etter tjue minutter dro han seg innover i banen og avsluttet fra 20 meter. Sassuolo-keeperen avverget greit.

Hjemmelaget hadde ballen mest og jaget en redusering. Etter 88 minutter skjøt Domenico Berardi et frispark via hodet til Hauge, som snudde ryggen til, og i mål.

Flere mål ble det ikke, og Milan leder serien ett poeng foran Inter, som slo Spezia 2-1. Før sto Milan med to strake uavgjortkamper. Milan har fortsatt til gode å tape i Serie A denne sesongen etter 13 kamper.

AC MILAN: Simon Kjær, Jens Petter Hauge, Alexis Jesse Saelemaekers og Sandro Tonali på Celtic Park.