STJERNESPILLER: Kylian Mbappé borte mot Barcelona.

– Mbappé kan bli min arvtaker

Redaksjonen

7. mars 2021

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Den 80 år gamle fotballegenden Pelé er full av lovord om Paris Saint Germains franske superspiss. Han ser mye av seg selv i Kylian Mbappé.

Den tredoble VM-vinneren fra Brasil har uttalt seg om sammenligningen med Mbappé til Sportweek, som er helgetillegget til den italienske avisen La Gazzetta dello Sport.

– Mbappé kan bli min arvtaker, og jeg sier ikke det som en vits. Jeg kan kjenne meg igjen i måten han spiller på. Han er en angriper som tenker raskt. Når ballen kommer, vet han allerede hva han skal gjøre, sier Pelé til Sportweek, ifølge Le Parisien.

SMILER: En svært fornøyd Kylian Mbappé.

Skrøt

I april 2019 møttes de i forbindelse med et reklameoppdrag i Paris. Også da skrøt Pelé hemningsløst av Mbappé, som gjengjeldte tjenesten.

– Sammenligningen er flatterende, men jeg er klar over at jeg aldri kommer til å oppnå det han har klart, sa Mbappé til AFP den gang.

Mange regner Pelé som tidenes beste fotballspiller, men kanskje hans største utfordrer til den tittelen, Lionel Messi, er blitt sterkt koblet til PSG.

Ifølge Sportweek skal en forlengelse av kontrakten til Mbappé være enda høyere på prioriteringslisten til PSG enn å hente Messi til den franske hovedstaden.

STJERNE: Kylian Mbappé for Paris Saint-Germain.

LES OGSÅ: Denne fotballskoen er populær blant superstjernene

(©NTB)