BAUTA: Mats Hummels for Borussia Dortmund.

Mats Hummels raser: – Vi skyter oss selv i foten

12. desember 2020

BundesligaFotball

Uten Erling Braut Haaland har Borussia Dortmund slitt tungt. Lørdag tapte laget 1-5 hjemme mot nyopprykkede Stuttgart.

Det sto 1-1 til pause, men Dortmund-laget raknet helt etter pause. Silas Wamangituka Fundu ble tomålsscorer snaue ti minutter ut i annenomgangen, før Philipp Forster og Tanguy Coulibaly økte til 3-1 og 4-1.

Helt på tampen av omgangen gjorde Nicolas Gonzalez ydmykelsen komplett da han økte til 5-1 for gjestene.

– Ting gikk fryktelig galt. Vi skyter oss selv i foten hvert femte minutt, sa Dortmund-stopper Mats Hummels etter kampen.

– Vi er et lag som ikke klarer å forsvare oss, det er helt sikkert, raste kaptein Marco Reus.

STJERNE: Jadon Sancho for Borussia Dortmund.