JUBEL: Emil Bohinen feirer scoring hjemme mot Sarpsborg 08.

Markerte seg i debuten for CSKA Moskva

17. mars 2021

Emil Bohinen fikk sine første minutter i den russiske toppserien for CSKA Moskva mot serieleder Zenit St. Petersburg. Han skaffet straffe, men laget hans tapte.

Bohinen kom inn etter 67 minutter onsdag. Rett før slutt skaffet han straffesparket Nikola Vlasic omsatte i redusering til 2-3. Bohinen ble felt av Aleksej Sutormin.

CSKA scoret kampens første mål ved José Solomon Rondon, men Artem Dzjuba utlignet før pause, og Wendel ga Zenit to måls ledelse med sine to scoringer.

CSKA måtte spille nesten en omgang i undertall etter at Ilzat Akhmetov fikk direkte rødt kort etter VAR-inngripen.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

PÅ NADDERUD: Emil Bohinen i Stabæk-drakt.

Spilte

Haitam Aleesami spilte hele kampen da Rostov vant 4-0 borte mot Rotor Volgograd. Armin Gigovic, Pontus Almqvist, Ali Sowe og Aleksander Saplinov scoret målene. Tre av dem kom etter hjørnespark.

Sowe misset også et straffespark han selv skaffet.

Mathias Normann, som i likhet med Aleesami er utatt i Ståle Solbakkens landslagstropp, var ikke i Rostovs kamptropp onsdag.

PROFIL: Haitam Aleesami med det norske landslaget.