MANAGER: Erik ten Hag.

Manchester United slo Premier League-gigant

23. juli 2023

Football

Selv om det var en treningskamp, tok Manchester United en sterk seier natt til søndag.

Erik ten Hag & Co. møtte Mikel Artetas Arsenal til duell i USA.

Martin Ødegaards Arsenal klarte aldri å skape de store mulighetene, og Manchester United tok en komfortabel 2–0 seier.

Kaptein Ødegaard spilte fra start, og var en av få spillere som fikk være på banen gjennom hele kampen.

Kampens første scoring kom da United-kaptein Bruno Fernandes sendte Manchester-laget i ledelsen etter 30 minutter spilt.

United-supportene kunne juble igjen kort tid etter da Jadon Sancho løp alene mot mål og fikk ballen inn bak Arsenal-keeper Aaron Ramsdale.

Arsenal-kaptein Ødegaard forble nokså anonym i den første omgangen. I det 44. minutter er spilt får Lisandro Martínez gult kort etter å ha kastet seg inn i en takling mot Arsenal-vingen Bukayo Saka. Arsenal får frispark som blir tatt av Ødegaard.

Stillingen til pause var 2–0 til Manchester United.

I andre omgang ønsket United en ny start, og byttet like greit ut hele laget sitt, med unntak av keeper Tom Heaton.

Arsenals ene store mulighet kom i kampens 51. minutt når Arsenal får tildelt frispark og Ødegaard stikker ballen til lagkamerat Edward Keddar Nketiah som sparker den like utenfor lengste stolpe.

Treningskampen endte med det 2–0 til de røde djevlene.