MANAGER: Leeds-boss Marcelo Bielsa.

Leeds-spiller risikerer å bli utestengt i 12 kamper

Redaksjonen

2. november 2019

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Kiko Casilla kan bli utestengt i opptil 12 kamper for rasisme. Han skal ha kommet med kommentarer mot Charlton-spiller Jonathan Leko i slutten av september.

Hendelsen skjedde i en ligakamp mellom Leeds og Charlton i slutten av september. Den tidligere Real Madrid-målvakten skal ha kommet med rasistiske kommentarer til Charlton-spiller Jonathan Leko før et hjørnespark.

Dommeren John Brooks skrev om hendelsen i sin kamprapport. Det engelske fotballforbundet jobber nå med å finne en passende straff, etter å ha snakket med begge spillerne og fått leppelesere fra Spania til å hjelpe med etterforskningen. Daily Mail skriver at den mest sannsynlig kommer på onsdag.

LES OGSÅ: Fortsetter Vålerenga-krisen? Dette sier oddsen

Åtte til tolv kamper

Det er snakk om alt fra åtte til 12 kampers karantene for spanjolen, som spilte 43 kamper for Real Madrid i perioden 2015-2019. Dersom han utestenges i 12 kamper er han ikke klar for spill før i 2020.

I 2011 ble Luis Suárez utestengt i åtte kamper for rasisme mot Patrice Evra.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

Hvilket mål var det aller beste John Arne Riise scoret i løpet av sin karriere? Det er IKKE frisparket mot Man United…

(©NTB)