PROFIL: Norges Mats Møller Dæhli i pressesonen.

Lagkamerat kastet ut av spillertroppen etter innlegg i sosiale medier

Redaksjonen

14. oktober 2019

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Cenk Sahin er ikke lenger del av den tyske fotballklubben St. Paulis spillertropp etter at han uttrykte støtte til den tyrkiske militæraksjonen i Syria.

25 år gamle Sahin, som er lagkamerat med norske Mats Møller Dæhli i 2. Bundesliga-klubben, la i forrige uke ut et innlegg i sosiale medier der han ga sin støtte til militæret i hjemlandet.

«Vi står bak våre heroiske militære og hæren. Våre bønner er med dere!» Skrev fotballspilleren og supplerte med navnet på militæroperasjonen i Syria.

Det førte til at St. Pauli-fansen fredag skrev et åpent brev til klubbledelsen. Der ble det forlangt at Sahins kontrakt termineres med bakgrunn i at spilleren også tidligere har «uttrykt seg som pro-nasjonalist og lojal mot regimet».

St. Pauli lovet å håndtere saken internt, og mandag bekreftet klubben at Sahin i tiden som kommer ikke skal verken trene eller spille kamper med laget. Spilleren skal selv ha vært involvert i diskusjonene som ledet til beslutningen.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!