Kommer med overgangsnyhet om Ødegaard

21. september 2023

Premier League

Det var feststemning hele veien i Arsenals retur til Champions League.

Martin Ødegaard bidro med et vakkert mål i 4-0-nedsablingen av PSV Eindhoven onsdag kveld på Emirates.

Drammenseren satte inn en skuddfinte og traff på en markkryper med snaut 20 minutter igjen av kampen.

Scoringen var Ødegaards første i turneringen.

Bukayo Saka fikset ledelse etter ni minutter på en keeperretur, mens Leandro Trossard doblet den på bestemt vis etter en gnistrende kontring. Med strak vrist økte Gabriel Jesus til 3-0 før pause.

De siste ukene har det blitt rapportert at Arsenal nærmer seg ny kontrakt med sin kaptein.

Ødegaard ble kåret til banens beste spiller mot PSV, og etter kampen tvitret overgangsjournalisten Fabrizio Romano at en ny Arsenal-avtale straks er på plass for 24-åringen.

Arsenal møter Lens i Frankrike 3. oktober i neste runde av Champions League.