CITY: Smilende Erling Braut Haaland.

– Kom med et storbud på Haaland

Redaksjonen

9. februar 2024

Premier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pep Guardiola må med jevne mellomrom svare på fremtiden til Erling Braut Haaland.

Den norske superspissen er en av verdens heteste spillere.

LES OGSÅ: Står med over 160 kamper for Lillestrøm. Nå trener han med Vålerenga

Nordmannen har i flere år blitt linket til Real Madrid, og det måtte Guardiola igjen kommentere før kampen mot Brentford.

Det førte til at en smørblid og selvsikker Guardiola utfordret Real Madrid.

Spanjolen sa at dersom de helhvite virkelig ønsker seg Haaland, så må de komme med et tilfredsstillende bud på ham.

City-manageren er overbevist om at Haaland vil spille i lyseblått i lang tid fremover.

– Det vil skje når Haaland forlenger kontrakten sin med Manchester City eller ikke, når klubben bestemmer seg for å forlenge kontrakten hans eller ikke, eller når vi mottar et potensielt bud på ham eller ikke. Hvis noen ønsker seg Erling, så er dette enkelt. Ring City og kom med et tilbud. Det er det vi gjør når det er noen vi ønsker oss. Det er ikke mer komplisert enn som så.

– Hva tror dere? At vi ikke ønsker at han skal være her i ti år til? Vi vil at han skal være her i lang, lang tid. Vi elsker ham, og vi vil ha ham, fortsatte han.

Haaland scoret pene 52 mål i sin første sesong i Manchester City-trøya. Denne sesongen ble det 19 scoringer før han ble skadd.

– Det er normalt at Real Madrid vil ha de beste spillere, og at Barcelona og PSV og de beste klubbene i Italia vil ha de beste spillerne. Det vil også vi, Manchester United, Liverpool, Arsenal og alle de andre. Det er det normale. Dette er ingen overraskelse.

City-manageren ser på interessen med tilbakelent ro.

– Det er en ære for oss at våre spillere er ettertraktet. Det betyr at vi gjør en god jobb, og ikke minst gjelder dette Erling. Han har gjort en fantastisk jobb. Stemmer det at Real Madrid vil ha ham? Jeg vet ikke. Det skaper bare en del uro. Jeg bare ignorerer det. Jeg bryr meg ikke i det hele tatt.

LES OGSÅ: Lanserer sjokkandidat som ny Liverpool-manager