PROFIL: Gareth Bale for Real Madrid.

Kobler Bale til klubb på nivå to: – En «no-brainer!»

Redaksjonen

9. mai 2022

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Wales-stjernen Gareth Bale (32) forlater Real Madrid til sommeren når kontrakten hans går ut.

Bale sitt forhold til klubben og fansen har lenge fremstått som giftig, og det virker som den spanske storklubben ikke kan vente på øyeblikket når waliseren forlater Santiago Bernabeu for godt.

Selv da Real Madrid skulle sikre ligatittelen hjemme mot Espanyol for noen uker siden ble det skriverier i negativ sort om Bale, da han dagen før kamp meldte seg (igjen) ut av troppen etter å ha trent med laget hele uken.

Nå kobles Bale tilbake til hjemlandet og Cardiff City av den den britiske avisen Wales Online. Bale er født i Cardiff, men har aldri spilt for Championship-klubben ettersom han tidlig gikk til Southampton sitt ungdomsakademi.

Selv om Bale har spilt lite for Real Madrid denne sesongen viser 32-åringen alltid kvalitet og klasse ved å herje for Wales under landslagspausene. Så selv om Bale viser at han har toppnivået inne fortsatt, finnes det likevel dem som mener tiden er inne for at Bale endelig må ikle seg den blå Cardiff-drakten og avslutte karrieren for Cardiff.

Klubbens manager, Steve Morison, tror ikke det blir enkelt å få 32-åringen til Cardiff i sommer, men sier at det hadde vært en fantastisk signering for dem.

– Hvem vil ikke det? Er det noen som ikke ville vært villig til å høre på det om han ønsket seg hit?Jeg er sikker på at hvis noe lignende skulle skje, ville han og jeg tatt en prat, for det ville vært mye å snakke om. Men jeg kommer ikke til å be om Gareth Bales nummer og ringe ham og si: ‘Å, forresten, vil du komme til Cardiff?’, sier Morison til Wales Online.

– Men det er en absolutt «no-brainer» å hente ham hvis det er en mulighet. Det ville vært fantastisk. Det ville vært et stort løft for alle. Men hvis det skjer, må han være en del av endringen og prosjektet her. Han må passe inn og kjøpe seg inn i hva vi holder på med, fortsetter Morison.

Cardiff hadde en svak sesong i Championship og ble nummer 18 denne sesongen.

LES OGSÅ: Stjernespiss avviser at han er på vei til Machester United

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]