– Jeg tror ikke dere fatter hvor god han er

Redaksjonen

22. oktober 2023

Football

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

I løpet av Liverpool-karrieren rakk Roberto Firmino å få legendestatus blant supporterne. Blant brasilianerens største tilhengere finner vi også evighetsmaskinen

James Milner, som spilte sammen med Firmino fra sommeren 2015 til 2022/23-sesongen var ved veis ende

LES OGSÅ: Ratcliffe har allerede sagt hvilket trofé han aller helst vil vinne med Manchester United

Den nåværende Brighton-spilleren (Milner) representerte Liverpool 332 ganger, og var lagets visekaptein.

Eks-Liverpool-stjerne Firmino sto på sin side for 111 mål og 79 målgivende pasninger gjennom 362 opptredener i den røde trøya. 

Klopp-yndling

Angriperen tok et tårevått farvel med den røde delen av Beatles-byen da han forlot Merseyside til fordel for Al Ahli etter forrige sesong.

Spissen er for øvrig den som så langt har vært mest i startoppstillingen i manager Jûrgen Klopps regjeringstid på Anfield. 

Under ledelse av den tyske sjefen var Milner og Firmino med på å vinne syv trofeer.

I et nytt intervju med Premier League, blir 37 år gamle Milner blant annet spurt om hvilken spiller han har flest kamper med i seriespillet på balløya. 

Personlig favoritt

Etter kort betenkningstid svarer engelskmannen: Firmino, som også er riktig. Det får Milner til å snakke varmt om den tidligere lagkompisen. 

Bobby var utrolig! En avslappet og superhyggelig fyr. Han bare nikket og smilte. Jeg tror det til tidervar vanskelig for ham å forstå dialekten min, men han stilte aldri spørsmål om han ikke skjønte hva jeg sa, forteller Milner, og fortsetter med å hylle Firminos egenskaper som fotballspiller:

Han var rå til å motta ballen i trange posisjoner og scoret viktige mål. Uten ball var han også fantastisk. Han er en av spillerne du ikke forstår hvor god er, om du ikke ser ham hver uke eller spiller med ham. Han er utrolig! sier Milner. 

LES OGSÅ: – Cristiano Ronaldo har bestemt seg: Da er det slutt