STORKLUBB: Real Madrid er et av verdens største lag.

Hyller Real Madrid-spilleren: Den mest undervurderte spilleren

20. mars 2021

FotballLa Liga

Karim Benzema fortsatte målformen i Real Madrids 3-1-seier over Celta Vigo. Franskmannen har funnet nettet seks ganger på sine fire siste kamper.

I midtuken scoret Benzema også da det spanske hovedstadslaget slo Atalanta og tok seg videre fra mesterligaens åttedelsfinale. Noen dager før gjorde samme mann to mål mot Elche.

Lørdag kom det to nye i løpet av den første halvtimen mot Celta. Benzema har dermed scoret seks mål i løpet av de to siste ukene.

Etter 20 minutter gjorde spissen 1-0 da han mottok ballen i feltet før han vendte opp og satte ballen inn ved bakre stolpe. Ti minutter senere doblet Benzema ledelsen etter at Real Madrid hadde vunnet ballen høyt i banen.

Hjemmelaget reduserte til 1-2 fem minutter før pause. Santi Mina headet inn en dødball.

Celta presset på for en utligning og kunne fort fått det på dødball i det 83. minutt, men stolpen hindret Iago Aspas fra å score direkte på frispark.

På overtid sørget Marco Asensio for 3-1. Det ga Real Madrid tre nye poeng i jakten på byrival Atlético Madrid på toppen av La Liga.

Mest undervurderte spilleren?

VG-journalist Arilas Ould-Saada mener Karim Benzema er den mest undervurderte spilleren det siste tiåret.

Det skrev han på Twitter etter at franskmannen hadde herjet. Ould-Saada har forøvrig franske aner.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

GOD: Karim Benzema for Real Madrid.

Tett i toppen

Real Madrid ligger på 2.-plass, tre poeng bak Atlético og ett poeng foran Barcelona. Begge rivalene har én kamp mindre spilt.

Søndag skal Atlético ta imot Alaves, mens Barcelona gjester Real Sociedad.

SNAKKER SAMMEN: Real Madrids Karim Benzema og Zinedine Zidane.