VM-POKALEN OG BALLEN: Her fra 2018. | Foto: Unsplash

Hvor er det best å tippe på fotball?

Redaksjonen

9. mars 2021

Fotball

Fin oversikt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Å tippe på fotball er noe mange av oss som bor her i Norge gjør. I over 70 år har vi holdt på med fotballtipping her til lands, og lite tyder på at slikt oddsspill er i ferd med å bli mindre populært.

Dersom du ønsker lære mer om å tippe på fotball har du kommer til riktig artikkel. Vi har nemlig samlet en nyttig info om odds og fotball – spesielt om hvordan man kommer i gang og hvor det er best å tippe på fotball.

Det er heldigvis svært enkelt å tippe. Det finnes mange muligheter og oddspill passer like godt for nybegynner som erfarne veteraner.

Man trenger ikke kun tippe på hjemmeseier, uavgjort eller borteseier. Man kan også tippe på mange forskjellige objekter per kamp. I tillegg kan man også ha turnerings- eller sesongspill hvor man gjetter hvem som vinner en hel liga eller cup.

Det man må gjøre for å komme i gang er å åpne fotballmenyen hos din valgte bettingside. Deretter klikker du på et objekt og legger til det til på «bongen». Etter dette velger man hvor mye innsats man vil spille med og trykker deretter fullfør spiller eller tilsvarende.

Dette er alt som skal til.

Alle først må man være registrert og ha en konto hos et bettingselskap. Det skaffer du deg slik:

  1. Klikk deg inn til et bra bettingselskap på nett
  2. Fyll skjemaene som kreves
  3. Bekreft at du ønsker å bli kunde hos oddsleverandøren
  4. Sett inn ønsket mengde penger
  5. Finn frem til fotballoddsen. Tipp i vei!

Om du ønsker å finne ut hvor det er best å tippe på fotball kan du sjekke ut anbefalingene til norskebettingsider.com for en god oversikt.

VM-POKALEN: Det gjeveste trofeet. | Foto: Unsplash