FØR KAMP: Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo.

Hevder Ronaldo er åpen for å gjennomføre sjokkovergang

Redaksjonen

24. juli 2022

FotballLa LigaPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo (37) kobles stadig vekk fra Old Trafford, og ifølge Sky Sports skal portugiseren være åpen for en overgang omtrent ingen så for seg for ett år siden.

37-åringen skal nemlig ha gitt klarsignal for å signere for Atlético Madrid, men likevel er det flere ting som kan stoppe en potensiell overgang.

«Atleti» må i så fall selge minst én stjernespiller og så spørs det om supporterne ønsker Ronaldo velkommen til klubben etter hans fortid hos erkerivalen Real Madrid.

Spissen påførte Atlético Madrid mye lidelse da han tilbragte ni sesonger på Santiago Bernabeu.

LES OGSÅ: Vender tilbake til Knutsen og Glimt: – Ble ikke det jeg hadde sett for meg

Den spanske avisen Marca skriver at Ronaldo ønsker et sted hvor han kan spille Champions League-fotball kommende sesong, og ryktene til Atlético Madrid har økt i styrke de siste dagene. Den spanske storklubben skal angivelig ha vist interesse for den tidligere Juventus-stjernen.

Ronaldo har fortsatt til gode å dukke opp på Manchester United-trening, men manager Erik ten Hag har uttalt at han står med åpne armer dersom superspissen vender tilbake.

37-åringen ble tidlig koblet til Chelsea, men manager Thomas Tuchel skal ha takket nei til mulihgeten om å signere superstjernen.

LES OGSÅ: – Tidligere Molde-stjerne på vei til europeisk storklubb

LES OGSÅ: Premier League-klubb takket nei til Van Dijk

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]