FEIRER: Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen.

Vender tilbake til Knutsen og Glimt: – Ble ikke det jeg hadde sett for meg

Redaksjonen

23. juli 2022

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Sebastian Tounekti (20) returnerer til Bodø/Glimt etter et vondt låneopphold i Nederland.

Angriperen har hatt et tungt år i Groningen som har vært preget av lite spilletid på A-laget. Groningen hadde sikret seg en opsjon på kjøp av Tounekti, men det blir ikke noe av.

– Det ble ikke det jeg hadde sett for meg og forventet. Det var et veldig tøft år. Det var verre enn jeg hadde tenkt og tøffere enn jeg hadde trodd. Miljøet var helt forskjellig fra det vi er vant til her hjemme i Norge, forteller han til Discovery.

– Jeg fikk beskjed tidlig i sesongen at de ikke hadde behov for så mange kantspillere. Det var jo litt rart å høre, siden jeg ble hentet for å spille kant og fordi de ville satse på meg. De hentet meg jo på lån fordi jeg var en spennende spiller for dem. Sånn gikk det jo da ikke, fortsetter 20-åringen, som er klar på at han nå ønsker å spille seg til fast plass hos Glimt.

LES OGSÅ: – Tidligere Molde-stjerne på vei til europeisk storklubb

LES OGSÅ: Melder at Rosenborg har lagt inn bud på utenlandsk spiller

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]