SUPERSTJERNE: PSGs Neymar.

Hevder Neymar kan gjøre «spinnvill» Premier League-overgang

Redaksjonen

5. mai 2023

Football

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det koker rundt superstjernene til Paris Saint-Germain for tiden.

Både Lionel Messi og Neymar er i hardt vær hos egne supportere.

For noen dager siden skal en gjeng med PSG-supportere ha flokket seg utenfor boligen til Neymar og bedt ham om å finne seg en ny klubb.

LES OGSÅ: Kobler Riise til Eliteserie-klubb

Onsdag ble PSG-fans filmet utenfor klubbens hovedkvarter mens de sang om at styret må trekke seg. Senere viste flere klipp en forsamling utenfor hjemmet til Neymar, der de i allsang ba brasilianeren om å forlate klubben.

Episoden ble ikke godt mottok blant PSG-toppene.

«Paris Saint-Germain fordømmer på det sterkeste de utålelige og fornærmende handlingene til en liten gruppe individer som fant sted onsdag», står det i en pressemelding.

Neymar har blitt koblet vekk fra Parc des Princes i lengre tid, og tiden er nok inne mer enn noen gang for at brasilianeren bytter klubb i sommer.

Mediet 90min skriver at Newcastle United vurderer sterkt en overgang for 31-åringen i sommer. «The Magpies» nærmer seg Champions League-spill for neste sesong og ønsker angivelig å bringe inn en verdensstjerne til klubben.

Neymar til Newcastle var utenkelig for et år siden, men med den utrolige sesongen til manager Eddie Howe & Co. kan det nå bli en realitet.

Newcastle ligger på en tredjeplass i Premier League etter 33 spilte kamper. Klubben møter Arsenal søndag hjemme på St. James’ Park.

Neymar står med 124 landskamper for Brasil.

LES OGSÅ: Tidligere Premier League-klubb rykket ned til nivå 3