SURT: En Bayer Leverkusen-spiller depper.

Heftig diskusjon mellom klubbene om hvem som rykker ned

Redaksjonen

13. mai 2020

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Det var ifølge Kicker hissig debatt og svært ulike meninger da klubbene i 1. Bundesliga fotball onsdag diskuterte hva som skjer om sesongen ikke kan fullføres.

Klubbene diskuterte ligaens anbefaling om at man i så fall vil kåre en mester og avgjøre opp- og nedrykk ut fra kampene som er spilt. DFL-styret anbefaler at to klubber da skal rykke ned og opp mellom 1. og 2. Bundesliga.

Kicker skriver at ti klubber stemte for DFL-forslaget og åtte mot. Den forutgående debatten beskrives som opphetet. Torsdag skulle en avgjørelse i saken fattes, men den videokonferansen er på grunn av de dype motsetningene som ble avdekket utsatt en uke.

Selv i spørsmålet om å prøve å fullføre sesongen var det uenighet. En av de 18 klubbene stemte imot gjenopptakelse av serien, noe som skjer førstkommende lørdag.

LES OGSÅ: Herlig tilbud: Slik får du gratisspill når Eliteserien endelig starter

Depper: En Stuttgart-spiller fortviler ute på banen.

Sliter

Paderborn og Werder Bremen, som i øyeblikket ligger på nedrykksplass, skal ha stilt seg spesielt negativt til DFL-styrets anbefaling.

Klubbene i 2. Bundesliga skal ha en lignende konferanse torsdag, men plenumskonferansen for de 36 klubbene er utsatt til neste uke.

LES OGSÅ: Herlig tilbud: Slik får du gratisspill når Eliteserien endelig starter

SAMLES: Werder Bremen samlet etter et tap i Bundesliga.

(©NTB)