TRENER: KFUMs Johannes Moesgaard.

Har lagt inn protest mot KFUM Oslo

Redaksjonen

11. mai 2024

Eliteserien

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lysekloster har lagt inn protest etter at KFUM Oslo.

Årsaken er at KFUM Oslo brukte en suspendert spiller i runden før avansementet mot 2. divisjonslaget.

LES OGSÅ: Mener Bodø/Glimt må kjøpe ny spiller: – Kan ikke stole på ham

Eliteserielaget gikk videre etter å ha slått Lysekloster 3-2 etter ekstraomganger.

– Etter samtaler med advokater som har erfaring med slikt, har vi nå valgt å sende inn en protest, sier daglig leder Svein Kollen i Lysekloster til Bergensavisen.

KFUM-spiller Adnan Hadzic spilte 3. rundekampen mot Sogndal og endte opp med å få avgjørende betydning da han scoret i straffesparkkonkurransen.

Samtidig hadde Hadzic gult kort fra både første og andre runde og skulle dermed ha vært plassert på tribunen. I neste runde slo KFUM ut Lysekloster som nå har lagt inn protest.

En protest må varsles innen 48 timer etter kampslutt, det vil si før klokken 20 fredag. Like før fristen gikk ut, sendte Kollen og co. protesten inn til Norges Fotballforbund (NFF), skriver BA.

I utgangspunktet er det Sogndal som er part i saken. Sogndal protesterte ikke etter nederlaget mot KFUM. NFF er kjent med tabben og har uttalt at de vil ta stilling til om det blir en sanksjonssak i neste uke, melder Bergensavisen.

– Her har vi gjort en tabbe vi ikke har vært klar over. Det er bare å beklage det, sa daglig leder Thor Erik Stenberg i KFUM til VG.

LES OGSÅ: – Derfor trakk Thorvaldsson seg som Haugesund-trener