MIDTBANESPILLER I MÅL: River Plates Enzo Perez.

Hadde midtbanespiller som keeper hele kampen. Ble kåret til banens beste

20. mai 2021

River Plate var uten keeper i nattens Copa Libertadores-kamp fordi alle hadde blitt koronasmittet. Midtbanespiller Enzo Pérez sto i mål i 2-1-seieren.

Den argentinske storklubben scoret to raske mål etter tre og seks minutter mot Independiente Santa Fe. Pérez måtte gi tapt én gang da bortelaget reduserte til 1-2 snaut 20 minutter før slutt, men River Plate tok seieren hjem.

Hele 20 River Plate-spillere har siden fredag testet positivt for koronaviruset mens andre spillere er ute med skader. Blant dem alle keeperne. River Plate tok med det over ledelsen i sin gruppe i Copa Libertadores, Sør-Amerikas svar på Champions League.

River Plate fikk avvist sitt forsøk i å registrere to nye keepere i troppen før kampen. Én runde gjenstår i gruppespillet, men River Plate er allerede videre.

River Plate vant turneringen forrige gang i 2018.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

Rammet hardt

Argentina satte tirsdag rekord i antall døde som følge av viruspandemien da 745 dødsfall ble meldt i løpet av ett døgn.

I alt har nærmere 72.000 personer mistet livet i landet.

IKONISK: Den hvite- og lyseblåstripete Argentina-drakten.