MÅL: Erling Braut Haaland feirer scoring på Anfield.

Haaland sjokkerte Liverpool

2. oktober 2019

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Erling Braut Haaland startet på benken, men kom inn og scoret umiddelbart for Salzburg. De lå under 0-3, men holdt på å sjokkere. Liverpool vant likevel 4-3.

Haaland har slitt med lungene den siste tiden, men fikk spille den siste drøye halvtimen i mesterligaduellen på Anfield.

Da hadde han sett at Liverpool hadde tatt ledelsen 3-0, før gjestene hadde redusert to ganger til 2-3.

Så, like etter at timen var spilt, presenterte Haaland seg. Takumi Minamino fikk ballen ved dødlinjen og slo hardt inn langs bakken. På bakerste stolpe sto Haaland og ventet, og han bredsidet enkelt inn utligningen.Avgjørende Salah-scoring

Det var hans fjerde mål på to mesterligakamper for Salzburg, og hans 15. mål i serie- og mesterligasammenheng denne sesongen for det østerrikske klubben.

Likevel klarte ikke gjestene å stå imot det enorme presset fra hjemmelaget de siste 25 minuttene. Med 69 spilte minutter scoret Mohamed Salah sitt andre i oppgjøret etter at Roberto Firmino stusset gjennom egypteren.

Flere mål ble det ikke på Anfield, og Liverpool tok dermed alle tre poengene. Samtidig så det ut som om det kunne bli meget stygge sifre i oppgjøret, med tanke på åpningen.Tre Liverpool-mål på 27 minutter

Liverpool fikk en drømmestart på oppgjøret og kjørte fullstendig i starten.

1-0 kom etter ni minutter. Sadio Mané spilte en lekker vegg med Roberto Firmino, før Mané var iskald alene med Cican Stanković og satt ballen mellom beina.

Andy Robertson økte etter 25 min. Trent-Alexander Arnold slo et presist innlegg fra høyre og fant venstrebacken i boks. Han bredsidet inn 2-0 fra kloss hold.

3-0 var et faktum elleve minutter senere. Mané chippet inn i boks og fant Firmino, som headet midt på Stanković. Han måtte gi retur, en ball som havnet i beina på Mohamed Salah. Egypteren satte ballen i mål via målvakten.Snuoperasjon med tre strake mål