PROFIL: Niko Kovac.

Fikk sparken i Bayern for tre uker siden. Nå kobles han til denne klubben

Redaksjonen

26. november 2019

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Niko Kovac, som i starten av november fikk sparken i Bayern München, sier det ikke er aktuelt å ta en ny trenerjobb denne sesongen.

Kovac har vært sett på som en mulig kandidat til jobben som trener for Rune Almenning Jarsteins klubb Hertha Berlin, men sier selv at han ikke er interessert. I alle fall ikke denne sesongen.

Etter fire strake tap og en skuffende 15.-plass i Bundesliga er det svært uvisst hvor lenge Hertha Berlins trener Ante Covic får beholde jobben.

Ifølge fotballmagasinet Kicker og nyhetsbyrået DPA ønsker ikke Kovac å vende tilbake til trenergjerningen med det første.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

PÅ SIDELINJEN: Tidligere Bayern-trener Niko Kovac.

Tre uker

Det er bare tre uker siden han fikk sparken fra klubben han ledet til en hjemlig «double» forrige sesong. En svak innledning på årets sesong kostet 48-åringen jobben.

Kovac har ved to anledninger vært innom Hertha Berlin som spiller (1992-1996, 2003-2006).

Herthas norske keeper Rune Almenning Jarstein fikk se det røde kortet etter bare 28 minutters spill i sist seriekamp. Da tapte Hertha Berlin 0-4 borte mot Augsburg.

Sett denne? 😂

Mjøndalen-kaptein Christian Gauseth forteller om da han ble slaktet av Vegard Hansen… som Alta-spiller.

[embed-video id=»107133″]

Abonnér på «Ja vi elsker fotball» via Itunes her!

(©NTB)