SMILER: Kåre Ingebrigtsen.

Etterlengtet opptur for Kåre Ingebrigtsen

1. desember 2019

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Kåre Ingebrigtsens Oostende vant for første gang på tolv kamper da laget slo Anderlecht 3-2 på hjemmebane i den belgiske toppserien søndag.

Ingebrigtsens lag hadde ikke vunnet siden slutten av august. Klubben ligger på 14.-plass med 15 poeng etter 17 kamper.

Hjemmelaget tok kommandoen fra start søndag. Joseph Akpala sendte Oostende i føringen etter seks minutter. Michiel Jonckheere doblet ledelsen etter en drøy halvtime.

Gjestene misbrukte et straffespark ti minutter ut i hvilen. Oostende takket for gavepakken, og ni minutter før slutt sto det 3-0 etter scoring av Andrew Hjulsager.

Seieren skulle likevel ikke bli komfortabel for Ingebrigtsens lag. Den tidligere Premier League-spilleren Nacer Chadli reduserte for Anderlecht seks minutter før full tid, og på overtid scoret også Jeremy Doku.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

TRENER: En fornøyd Kåre Ingebrigtsen.

Holdt unna

Hjemmelaget klarte likevel å stå imot og kunne juble for sin fjerde seier i ligaen for sesongen.

Storklubben Anderlecht sliter for øvrig tungt denne sesongen og ligger på en skuffende 11.-plass på tabellen.

Last ned Sportsbibelens nye iPhone-app her!

Se Torgeir Bjarmann avsløre sitt dårligste spillerkjøp som Lillestrøm-sportssjef i podkasten «Ja vi elsker fotball» under!