RANHEIM: Gutta i blått feirer scoring.

Er sjokkert over kollapsen: – Virker helt ute av det

Redaksjonen

14. oktober 2022

FotballOBOS-ligaen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det kunne, og nærmest burde, vært jevnere i toppen av OBOS-ligaen denne sesongen.

Et av lagene som virkelig lå an til en god plassering var Ranheim, men trønderne har kollapset og for lengst mistet sjansen til direkte opprykk.

Ranheim står med hele åtte kamper uten seier. Deres forrige triumf var mot Mjøndalen helt tilbake til 8. august. Da hadde Ranheim skaffet seg to poeng ned til tredjeplassen og lå på direkte opprykksplass.

Nå er de utenfor kvalikplass og ligger plassert som nummer åtte, tre poeng bak Sandnes som er nummer seks og ligger på siste kvalikplass.

− Det er et mysterium. Jeg klarer ikke å sette fingeren på hva som skjer der, for det er veldig rart. De har jo pleid å slukne på høsten tidligere, men dette er veldig rart. De er inne i en forferdelig trent og virker skjøre. Den selvtilliten de hadde da de vant så mange kamper virker forduftet, sier Vegard Hansen, til Discovery.

Han tror ikke Ranheim klarer å komme seg tilbake på kvalikplass. Ranheim møter Stabæk på Nadderud søndag.

− Jeg trodde at de skulle henge med helt inn i år. Spillerne er gode nok og trener Hugo Pereira virker flink. Det er veldig rart at de har kollapset helt. De virker helt ute av det. Jeg tipper de ikke får kvalik engang, fortsetter Hansen.

LES OGSÅ: Tidligere Rosenborg-stjerne legger opp