SMIL: En glad Erik ten Hag.

Ekspert mener Manchester United-stjerne er sesongens beste kjøp

Ole-Jørgen Wiig

28. mai 2023

Premier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Av alle de gode signeringene som er gjort av Premier League-klubber i løpet av sesongen, har Manchester United gjort den beste av dem alle.

Det mener BBC sin fotballekspert Garth Crooks.

LES OGSÅ: Neville og Carragher uenige om hvem som er sesongens manager i Premier League

Crooks – som kanskje ikke har sett så mye på LaLiga de siste årene, sier han var skeptisk i starten da overgangen ble et faktum.

Men det tok ikke lang tid før han ble fullstendig overbevist og frelst av Casemiro sine prestasjoner i Manchester United.

Han mener brasilianerens overgang fra Real Madrid til Manchester United har vært den beste av dem alle, selv om prisen på 31-åringen var svindyr.

Overgangssummen på Casemiro skal ha vært på rundt 700 millioner kroner, men kan øke med ytterligere 100 millioner med ulike klausuler og bonuser

Likevel er det ingen tvil om at Casemiro har hatt en enorm innvirkning på Old Trafford, og han gjorde nok en gang en avgjørende jobb vor Manchester United da han scoret kampens eneste mål i seieren over Bournemouth sist helg.

– Casemiros ankomst til Old Trafford har nesten vært like viktig som ten Hag sin. Brasilianerens tilstedeværelse i laget, for ikke å snakke om hans prestasjoner uke inn og uke ut, har forandret Manchester Uniteds sesong, sier Crooks.

Det har tidligere blitt meldt, blant annet av The Athletic, at den defensive midtbanespilleren tjener rundt 4,3 millioner kroner i uken.

LES OGSÅ: – United i samtaler med superstjerne om en overgang i sommer

GLIS: Casemiro.