PREMIER LEAGUE: Jamie Carragher og Gary Neville diskuterer i studio.

Neville og Carragher uenige om hvem som er sesongens manager i Premier League

Ole-Jørgen Wiig

23. mai 2023

Premier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mandag kveld sikret Newcastle United Champions League-plass for neste sesong etter å ha tatt det siste poenget de trengte i serieinnspurten.

0-0 mot Leicester City var nok for «The Magpies» til å spille Champions League-fotball kommende sesong for første gang på 21 år.

LES OGSÅ: Hevder Maguire skriver under for en av disse to Premier League-klubbene

Det har vart lenge, men Newcastle-manager Eddie Howe har høstet enormt med skryt for jobben han har gjort med laget siden han tok over forrige sesong.

Laget hadde ikke vunnet en seriekamp da Howe erstattet Steve Bruce i november 2021, mens nå kan de potensielt ende på 3. plass i Premier League.

Sky Sports-ekspertene Jamie Carragher og Gary Neville har mandag kveld kåret det de mener er sesongens manager i Premier League.

Carragher mener det er Eddie Howe.

Selv om Carragher er full av lovord for Pep Guardiola, føler han at det er noe med hvordan Howe har transformert Newcastle-laget.

– Jeg kan bare ikke tro at Newcastle har havnet der de har havnet etter å ha sett dem halvveis gjennom forrige sesong. Det er utrolig, sier Carragher.

Neville mener sesongens manager er Guardiola, og begrunner det hele med at City har kvalifisert seg til finalen i Champions League, FA-cupen og er Premier League-mestere. Det er det ytterst få andre som har klart.

Se video av Sky Sports-sendingen under!

LES OGSÅ: Sjokkovergang: Arsenal vil hente Premier League-stjerne