NORGE 2017: Fra v. foran. Mohamed Elyounoussi, Jonas Svensson, Birger Meling, Martin Linnes, Håvard Nordtveit. Bak fra v. Alexander Sørloth, Sander Berge, Gustav Valsvik, Martin Henriksen, Rune Almenning Jarstein og Joshua King.

Drømmedebut i ny klubb for den norske landslagsspilleren

8. august 2019

Alexander Sørloth scoret da hans klubb Trabzonspor spilte 2-2 mot tsjekkiske Sparta Praha i den tredje kvalifiseringsrunden i europaligaen torsdag.

Sørloth ble byttet inn til pause og scoret det viktige 2-2-målet etter 89 minutter.

Dermed fikk han en strålende debut.

Før Sørloths scoring hadde Nhamoinesu Costa og Guelor Kanga sendt Sparta Praha opp i 2-0.

Caleb Ekuban reduserte til 1-2 med seks minutter igjen, før Sørloth utlignet med minuttet igjen av oppgjøret.

Ekuban fant Sørloth på 17 meter. Nordmannen vendte opp, avanserte inn i feltet og skjøt hardt i nettaket.

Dermed har Sørloths nye klubb fått et bra utgangspunkt før returoppgjøret neste torsdag.

Tabelltipset: Liverpool eller City? Dette laget vinner IKKE Premier League

PÅ LANDSLAGET: Alexander Sørloth.