RBK-TRENER: Svein Maalen.

Dramatikk da Rosenborg gikk på nok et tap

9. juli 2023

Football

Rosenborg ledet i 74 minutter på hjemmebane, men måtte gi etter for Lillestrøm-presset til slutt.

På overtid vendte Akor Adams til 2-1-seier for gjestene etter stor dramatikk.

Dermed ble det tap for tredje gang på tre kamper for Rosenborg-trener Svein Maalen.

Lenge så Ole Sæter ut til å bli matchvinner på hjemmegress, men Lillestrøm var farlige kampen gjennom.

Akor Adams gjorde 1-1 etter 84 minutter, og senere skulle det bli enda mer dramatisk etter en situasjon i RBK-feltet.

Dommer Sivert Amland var borte og kikket på VAR-skjermen og valgte å blåse straffe på grunn av at Per Ciljan Skjelbred sparket mot Marius Lundemo som gikk ned i feltet.

Adams tok straffen, og selv om André Hansen reddet først, kunne han lite gjøre med returen fra LSK-spissen.

Med sitt ellevte og tolvte eliteseriemål for sesongen vendte han til en sterk seier.

Rosenborg ligger på en 12. plass etter 14 spilte kamper.