Det norske stortalentet signerte ny kontrakt og får draktnummer 7

Publisert kl23 september 2021 16:43 by Redaksjonen

NORDMANN I DANMARK: Andreas Schjelderup (t.h) for Nordsjælland. | Twitter

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Det norske stortalentet Andreas Schjelderup (17) har forlenget sin kontrakt med den danske fotballklubben Nordsjælland til sommeren 2024.

Det opplyser klubben på sitt nettsted.

Schjelderup kom til klubben fra Bodø/Glimt i fjor og debuterte i superligaen allerede som 16-åring. Han har gjort det meget godt og belønnes nå med en forlenget og forbedret kontrakt.

Han hadde allerede kontrakt til 2023, og den forlenges maksimalt. Det er ikke anledning til å skrive kontrakter på mer enn tre år med spillere som ikke har fylt 18 år. Han tildeles også trøye nummer 7 fra og med søndagens kamp mot FC København. Til nå har han spilt med nummer 32.

– Andreas viste i meget ung alder sin kompetanse på superliganivå. Siden har han utviklet seg ytterligere, ikke minst fysisk, og han tar stadig større ansvar i laget, sier Farum-klubbens sportsdirektør Mikkel Hemmersam.

– Jeg nyter livet og fotballen. At jeg forlenger kontrakten gir meg enda større ro til å fokusere på min utvikling og på å forbedre meg ytterligere som fotballspiller og menneske, sier Schjelderup selv.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

(©NTB)