TRENER: Rosenborgs Kjetil rekdal.

– De beste spiller uansett til slutt

Redaksjonen

1. mars 2023

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sportsbibelen har tidligere skrevet om at Rosenborg-spillerne Vebjørn Hoff, Rasmus Wiedesheim-Paul og Mikkel Ceide har blitt oppfordret til å finne seg nye klubber.

Sistnevnte skal kommende sesong spille for Kristiansund i OBOS-ligaen, mens Hoff og Wiedesheim-Paul fortsatt er i Trondheim.

Trener Kjetil Rekdal presiserer at ingen skvises ut fra klubben på hans vakt.

– Så lenge du er under kontrakt her, blir du behandlet på en skikkelig måte og respektert. Så er det om å gjøre å vise seg fram. De beste spiller til slutt uansett, sier han til rbkweb.no.

– Inntil videre trener de fortsatt med dere, og så blir det avgjørelse innen overgangsvinduet stenger 31. mars?, spør nettstedet.

– Det er den seineste datoen. Så lenge de er her, blir de vurdert på lik linje som de andre. Sist var ikke Vebjørn tilgjengelig. Hadde han vært det, hadde han sikkert fått spilletid. Rasmus kom innpå. Det er om å gjøre å ta sjansen når du får den.

Begge de to omtalte spillerne var på utlån forrige sesong og har neppe noen stor fremtid på Lerkendal. Midtbanespiller Hoff var utlånt til Odd og angriper Wiedesheim-Paul var i Helsingborg. Begge har kontrakt ut 2024-sesongen.

RBK skal i år prøve å tette igjen gapet til Molde og Bodø/Glimt og viste god formutvikling i fjor høst.

LES OGSÅ: Blodrøde tall: Så mye gikk Rosenborg i underskudd i 2022

FOR ODD: Midtbanekriger Vebjørn Hoff.