JUBEL: Chelsea-spillerne Tammy Abraham, Jorginho, Cesar Azpilicueta og Ross Barkley feirer scoring.

Chelsea-stjernen går ut mot overgangsryktene: Det stemmer ikke!

Redaksjonen

27. mars 2020

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Pedro Rodríguez (32) ble sitert i spanske medier på at han forlater Chelsea i sommer. Nå sier vingen at han ikke har bestemt seg.

Spanjolens kontrakt med Chelsea strekker seg ut mai, og han er dermed blant flere Premier League-spillere som ikke vet hvor de spiller fotball i neste sesong.

Det er imidlertid ikke riktig at Pedro forsvinner fra Chelsea når kontrakten hans utløper, hevder hovedpersonen selv. En misforståelse skal ha ført til at han ble sitert på at han «terminerer» kontrakten med London-klubben.

– Som mange vet, går kontrakten min ut i mai. Men jeg har fortsatt ikke snakket med klubben om hvorvidt den skal forlenges eller ikke, sier han til Chelseas nettsted.

LES OGSÅ: Meld deg på Norgescupen: 120.000 (!) kroner til vinneren

GOD: Pedro i Chelsea.

Nesten komisk

Pedro ble klar over oppslagene i Spania da Chelsea-supportere begynte å takke ham for innsatsen i sosiale medier.

– Jeg har sett mange meldinger fra Chelsea-fans som sier «farvel» og takker meg for tiden jeg har tilbrakt her. Det setter jeg pris på, men jeg vil bare si til fansen at min nåværende kontrakt nærmer seg utløp, men at jeg fortsatt må snakke med klubben, sier han og understreker at han ikke har inngått noen avtale med en annen klubb.

Pedro har spilt for Chelsea i snart fem år etter overgangen fra Barcelona. Han er en av tre Chelsea-stjerner som er i 30-årene og på utgående kontrakt. Også Olivier Giroud og Willian kan måtte finne seg en ny arbeidsgiver i løpet av sommeren.

LES OGSÅ: Vinn heftige premier: Deler ut Samsung TV, iPhone og iPad i turnering

CHELSEA_ ALvaro Morata, Jorginho, Pedro, Cesar Azpilicueta, Atonio Rüdiger og Willian feirer scoring mot Huddersfield.

(©NTB)