KONGEPOKALEN: Beviset på at man har vunnet cupen.

Bunnlag klar for semifinale i cupen

25. september 2019

Snipp, snapp, snute så var eventyret ut for askeladden og 2.-divisjonslaget Fram Larvik i årets fotball-NM. Ranheim ble for sterk på eget gress og vant 3-0.

Michael Karlsen, Mads Reginiussen og Ola Solbakken scoret målene som sendte Ranheim til semifinale i cupen for annen gang i klubbens historie.

Ballen var veldig mye på Larviks banehalvdel de første 20 minuttene av kampen, uten at hjemmelaget klarte å spille seg til de helt store sjansene. Gjestene lå ekstrem lavt og ga Ranheim lite rom.

Hjemmelagets spill ble ofte altfor omstendelig, og tempoet var ikke av eliteseriestandard. Fem minutter før pause fikk Ranheim lønn for sin tålmodighet. En innlegg ble slått inn foran mål av Øyvind Alseth. For en gangs skyld rakk ikke Fram-målvakten Kenneth Stenild Nielsen fram, og Michael Karlsen kunne heade ballen uhindret i mål til 1-0.

Bare to minutter senere slapp Nielsen noe klønete inn et frispark fra Mads Reginussen mellom beina og i mål til 2-0.

– Litt uheldig av målvakten der, men vi tar det vi får. Det var til tider vanskelig å bryte gjennom, sa Reginiussen til NRK.

PÅ LERKENDAL: Ranheim-trener Svein Maalen.