BRANN: Eirik Horneland på Lerkendal. | Foto: Mediabank.

Brann-spiller: – Jeg har lyst til å være i Brann, men kommer nok ikke til å spille her

Ole-Jørgen Wiig

4. mars 2024

EliteserienOBOS-ligaen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Brann har sett sterke ut i oppkjøringen til Eliteserie-sesongen 2024.

De helrøde fra Bergen jakter en ny sterk sesong etter å ha tatt sølvmedaljen i fjor.

LES OGSÅ: Lyngbys kaptein deler Hoseth-historie

Men en som trolig blir å se et annet sted er unggutten Elias Myrlid (21). Spissen er i knallhard konkurranse på topp og kan fort havne på et utlån.

– Jeg har lyst til å være i Brann, men ser ikke for meg at jeg får spille så mye her kommende sesong. Nei, jeg kommer nok ikke til å spille her, sa han til Bergensavisen forrige uke.

Flere OBOS-klubber skal ha forhørt seg om Myrlid, men så langt har ikke noe fristet for spissen. I fjor startet han med et utlån til Kristiansund, men han ble hentet hjem tidligere enn ventet på grunn av Branns skadesituasjon. Senere ble han sendt på nytt utlån til Kongsvinger.

– Jeg vil jo bo i Bergen, og jeg trives veldig godt sammen med de andre på laget. Det hadde vært trist å forlate klubben igjen. Det er mange på A-laget som har tatt en omvei … Forlatt laget og så kommet tilbake om noen år. Jeg håper jeg kan gjøre det samme i så fall, fortsatte han.

Sportssjef i Brann, Per-Ove Ludvigsen, tror nok sjansene for spilletid fort kan bli et annet sted før sesongen sparkes i gang.

– Slik ting ser ut nå kan det være vanskelig å få så mye plass til Elias. Om det blir utlån er egentlig helt opp til alternativene som dukker opp. Det er heller ingen krise for ham om han spiller på Brann 2, mener Ludvigsen.

LES OGSÅ: Lyngby med skrekktap i første kamp etter Hoseth