PROFIL: Frank Lampard.

Blir Lampard værende hvis Everton rykker ned? Dette sier han selv

Redaksjonen

1. mai 2022

Football

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Everton-manager Frank Lampard kjemper en knalltøff kamp for å overleve i Premier League.

«The Toffees» er alvorlig langt nede i nedrykksgjørma og har kniven på strupen i innspurten. «Lampard-effekten» har ikke kommet til syne på Goodison Park ennå, men Chelsea-legenden insisterer på at han vil bli værende helt til Everton ikke ønsker ham der lenger.

– Jeg er veldig engasjert i det som skjer i Everton. Jeg har elsket hvert minutt under min tid i klubben. Flere ganger blir jeg spurt om jeg trives selv om det er så mye press. Jeg kan bare si at jeg elsker det, sa Lampard, på lørdagens pressekonferanse.

– Jeg har blitt godt mottatt av fansen og de har støttet meg. Jeg skal gjøre alt for å få klubben tilbake dit jeg føler vi hører hjemme, fortsetter Lampard.

– Med min dedikasjon til jobben kan jeg slå fast at jeg vil gi alt for klubben så lenge Everton vil ha meg, avsluttet Lampard.

LES OGSÅ: Spektakulære spekulasjoner rundt Conte

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]