JUBEL: Bayern München-spillerne feirer scoringen til Kingsley Coman.

Bayern München med sjokktap

24. april 2021

Bayern München ville med seier innkassere sin niende strake Bundesliga-tittel, men Mainz utsatte feiringen ved å slå fotballgiganten 2-1 lørdag.

Det hjalp ikke Bayern München å ha storscorer Robert Lewandowski tilbake etter et skadeavbrekk på en snau måned. Mannen som jakter på Gerd Müllers målrekord i Bundesliga, fikk i det minste med seg en scoring fire minutter på overtid.

Polakken er oppe i 36 seriemål når tre kamper gjenstår av sesongen. Müller stoppet på 40 fulltreffere i 1971/72.

Jonathan Burkardt sendte Mainz i ledelsen med en volleyscoring etter kun tre minutter. Bayern-keeper Manuel Neuer burde ha reddet skuddet, men fistet bare ballen videre.

Har du sett Sportsbibelens Instagram? Følg oss her!

JUBEL: Fra Bayern München-spilleren David Alaba.

Best

Mainz var klart best før pause. Robin Quaison doblet til 2-0 med et hodestøt i det 37. minutt.

Bayern Münchens avtroppende trener Hansi Flick gjorde tre bytter samtidig ved starten av 2. omgang. Det sier litt om hvor misfornøyd han var.

Storklubben hadde gått åtte strake ligakamper uten tap før lørdagens bortesmell. Mainz har kun ett nederlag på sine elleve siste Bundesliga-kamper, og den sterke seieren over Bayern tok laget et solid steg unna nedrykkstrøbbel.

SJEF: Bayern-trener Hansi Flick.