FORTVILER: Barcelonas Lionel Messi.

Barcelona-smell: – Det er ting de ikke har forstått

26. januar 2020

FotballLa Liga

Lionel Messi og hans lagkamerater i den spanske fotballstorheten Barcelona røk overraskende 0-2 borte mot Valencia i La Liga lørdag.

Med det resultatet blir Barcelona stående på 43 poeng og kan bli forbigått i toppen av La Liga når Real Madrid møter Real Valladolid søndag. Hvis Zinedine Zidanes menn vinner da, leder hovedstadslaget ligaen med tre poeng.

Lørdagens Barcelona-smell var Quique Setiens første tap som trener for den katalanske klubben. Han overtok sjefsstolen etter Ernesto Valverde for snaue to uker siden.

Setien lovet et Barcelona-lag som ville framstå helt annerledes enn under Valverde.

– Det er ting de ikke har forstått, eller kanskje har vi ikke forklart oss godt nok. I første omgang var vi helt ærlig dårlige, sa Barcelona-sjefen etter lørdagens kamp ifølge nyhetsbyrået AFP.

– Spillerne må tilpasse seg trenerteamet for å kunne forstå. Det var enkelte gode i ting i dag, men vi må bli bedre, sa midtbaneprofilen Sergio Busquets.

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!

LEDER: Barcelona-manager Quique Setien.

Selvmål

Kampens første mål kom rett etter pause da den spanske forsvarsprofilen Jordi Alba scoret selvmål. Et volleyskudd fra Maxi Gómez gikk via forsvarsspilleren og i nettet.

I det 77. minutt sikret uruguayaneren Maxi Gómez seieren med sin 2-0-scoring. Han gjorde dermed opp for en straffemiss i første omgang. Barcelona-keeper Marc-Andre ter Stegen reddet forsøket fra spissen.

Valencia klatret til femteplass på tabellen med lørdagens seier.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

PÅ GRESSET: Barcelona-stjernen Lionel Messi.