KAPTEIN: Lionel Messi styrer Barcelona-troppen.

Barcelona åpnet døra for Real Madrid

19. juni 2020

Med 0-0 borte mot Sevilla avga Barcelona sine første poeng siden La Liga-sesongen startet opp igjen. Real Madrid kan innta tabelltopp søndag.

Etter sin sterke 3-0-seier over Valencia torsdag er Real Madrid tre poeng bak Barcelona med en kamp mindre spilt. Om det blir seier over Martin Ødegaard og hans Real Sociedad søndag, er hovedstadslaget serieleder takket være bedre resultater i innbyrdes oppgjør.

Lionel Messi var nærmest scoring i Sevilla fredag. Hans frispark i første omgang ble reddet på streken av forsvarsspilleren Jules Kounde. Et nytt godt frispark etter pause ble reddet av keeper Tomás Vaclík. Dermed ble argentineren stående på 699 mål i sin karriere for klubb og landslag.

LEDER: Barcelona-manager Quique Setien.

Frustrert

Messi scoret i de to foregående kampene og håpet å runde 700 mål fredag.

Han viste frustrasjon da han etter en duell dyttet Sevilla-spiller Diego Carlos, men dommeren beholdt kortene i lomma ved den anledningen.

Danske Martin Braithwaite startet for Barcelona og var nær scoring på en keeperretur, men han traff ikke ordentlig for tomt mål.

Sevilla er på tredjeplass 13 poeng bak serielederen.

FOR BARCA: Danske Martin Braithwaite.