Avslører hvorfor Sørloth ble tatt av banen da han herjet

31. oktober 2023

La Liga

Alexander Sørloth leverte en praktkamp mandag kveld for Villarreal.

Trønderen tangerte John Carew etter at han scoret mot Granada, men så ble spissen brått byttet ut ved pause.

Det overrasket mange at Sørloth ble igjen i garderoben halvveis etter en meget imponerende førsteomgang for Villarreal.

Spissen hadde vært kampens dominerende spiller de første 45 minuttene.

Ikke bare hamret han inn i et praktfullt mål, men han slo også en målgivende pasning og skaffet et straffespark. Like fullt ble det med én omgang for nordmannen.

En akillesskade var årsaken.

– Han gjorde alt

Fra sidelinjen fikk Sørloth se at lagkameratene halte i land seieren med 3-2.

Etter kampen røpet trener Pacheta årsaken til at Sørloth måtte byttes ut. En smell i akillessenen gjorde det umulig å fortsette.

– I prinsippet er det bare et spark. Men det ble smertefullt, og han klarte ikke å tråkke skikkelig ned. La oss håpe det viser seg å være bare et spark, sa Villarreal-sjefen til AS.

Avisen gir også Sørloth kjempeskryt.

«Han gjorde alt. Han assisterte Gerard (Moreno) på 1-0, sørget for straffen som ga 2-0 og scoret selv 3-0 etter et skudd med venstrebeinet. Og han gjorde alt dette på bare ti minutter», skriver AS.

Sørloths scoring mandag var nummer 20 i La Liga. Like mange endte John Carew karrieren på.

Dermed er Sørloth nå på god vei til å ta den «norske rekorden» i den spanske ligaen.

Sørloth står med fem ligamål for Villarreal denne sesongen. I tillegg har det blitt én fulltreffer i Europa League.