Avis: Gigantklubb er interessert i Mané

Publisert kl10 mai 2022 13:59 by Redaksjonen

MESTER: Sadio Mané med pokalen etter å ha vunnet Afrikamesterskapet med Senegal. | Skjermdump

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Senegalesiske Sadio Mané (30) leverer nok en skinnende sesong i Liverpool-trøyen, men kontrakten hans med klubben går ut neste sommer. Det fører til flere spekulasjoner vedrørende hans fremtid.

Nå melder Sky Sports at tyske Bayern München interessert i å signere 30-åringen. Selv om den tyske storklubben sikret seg Bundesliga-tittelen nok en gang, har det lugget mer enn vanlig for Bayern denne sesongen. Med Mané inn dørene på Allianz Arena vil tyskerne utvilsomt ha mer brodd i angrepet neste sesong.

Det har lenge blitt skrevet i engelsk presse om at Liverpool drøyer med å forlenge avtalen med 30-åringen av økonomiske årsaker. Også Barcelona har den siste tiden blitt linket til den tidligere Southampton-spilleren.

Mané har blitt koblet til spansk fotball det siste halvannet året, og flere tabloidaviser spekulerer i at angriperen har en drøm om å spille i LaLiga før karrieren er over. Dermed har også Real Madrid vært inne i bildet, men utviklingen til både Vinícius Júnior og Rodrygo har ført til at Real Madrid-koblingen har blitt heller lunken.

30-åringen ledet Senegal til topps i Afrikamesterskapet i januar.

LES OGSÅ: Dette sier Klopp om Haaland til Manchester City