BOSS: Tidligere Everton-manager Carlo Ancelotti.

– Ancelotti vil ha Premier League-kaptein

Ole-Jørgen Wiig

14. mai 2020

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Ifølge The Athletic skal Everton-manager Carlo Ancelotti være en stor fan av Southamptons Pierre-Emile Højbjerg (24).

Dansken har tidligere blitt koblet til Tottenham, men nå skal Everton ha kastet seg inn i kampen om den tidligere Bayern München-spilleren.

The Athletic erfarer at Ancelotti beundrer Højbjerg som bærer kapteinsbindet for laget fra sørkysten. 24-åringens kontrakt med «The Saints» går ut sommeren 2021. Dermed er det duket for en kamp om midtbanespillerens signatur i det kommende overgangsvinduet.

LES OGSÅ: Herlig tilbud: Slik får du gratisspill når Eliteserien endelig starter

I SOUTHAMPTON: Pierre-Emile Højbjerg.

Skjebnedager for Premier League

Premier League står foran avgjørende dager. En klubbeier hevder overfor Sky Sports at det er 40 prosent sjanse for at sesongen ikke blir fullført.

– Det kan bli en kaotisk sommer. Om sesongen ikke spilles ferdig, tror jeg vi vil få søksmål fra klubber som rykker ned uansett hvilken matematisk formel som benyttes til å avgjøre rekkefølgen, sier eieren, som ikke vil navngis.

Muligheten for at sesongen ikke fullføres ble for første gang diskutert under klubbenes videokonferanse mandag. Englands fotballforbund (FA) rykket tirsdag ut med en advarsel mot å annullere sesongen eller droppe nedrykk. FA mener at en sportslig tabell basert på poeng per kamp må utarbeides i det tilfellet.

I en enkel utgave av en slik tabell vil Norwich, Aston Villa og Bournemouth rykke ned. Om man vekter det ut fra antall spilte hjemme- og bortekamper, kan Bournemouth berge seg på bekostning av West Ham.

LES OGSÅ: Herlig tilbud: Slik får du gratisspill når Eliteserien endelig starter

FORTVILER: Danny Drinkwater for Aston Villa.