TRENER: Lars Bohinen.

Aalesund tapte igjen

25. juli 2020

Fotball

Tobias Lauritsen måtte bæres av banen med ankelbrudd etter en tøff duell med Gudmund Kongshavn da Odd vant 3-2 over Aalesund lørdag.

Det ble en høydramatisk førsteomgang i Skien. De første 45 minuttene inneholdt to straffespark, to utligninger, rødt kort og ankelbrudd.

Lauritsen satte inn 1-0-målet fra straffemerket, før Simen Nordli utlignet for gjestene. Davíd Kristján Ólafsson dro på seg to gule kort på 85 sekunder like etterpå.

Visste du at man kan streame flere av Europas største ligaer helt gratis? Slik gjør du det

ODD: Trener Jan Frode Nornes.

Sent vinnermål

En svevende Kongshavn la Lauritsen i bakken etter halvtimen spilt, og spissen måtte bæres av banen på båre med ankelbrudd. Espen Ruud scoret på straffesparket som fulgte.

Bizoza sørget for utligning rett før pause med en nydelig suser fra 18 meter. Hólmbert Aron Fridjónsson satte ballen i eget mål like før slutt og sørget for seier til Odd.

BENKEN: Odds reservekeeper keeper Egil Selvik på tribunen under eliteseriekamp.