ELITESERIEN: Ranheims Ivar Sollie Rønning (t.v.) og Kristiansunds Dan Peter Ulvestad.

Fikk etterlengtet sjanse i Eliteserien. Fikk én (!) på børsen

Jakob K. Gregersen

14. juli 2019

EliteserienFotball

Amor Layouni og innbytter Geir André Herrem scoret to mål hver da Bodø/Glimt slo Ranheim 5-1 lørdag kveld. Dermed rykker laget opp på annenplass i Eliteserien.

For Ranheim ble det en tung kveld på jobben.

Adressa (kan kreve innlogging) ga hele syv spillere to på børsen. En spiller fikk aller laveste karakter: Ivar Sollie Rønning.

– En god flikk mot Foosnæs, ellers veldig usynlig. Vinner lite og blir ikke noe godt oppspillspunkt, skriver avisen om spilleren som fikk en etterlengtet sjanse fra start.

Glimt herjet mot slutten

Layouni scoret sitt sjuende og åttende mål i ligaen denne sesongen og la grunnlaget for at Bodø/Glimt tok tre poeng. Svensken har nå bare to mann foran seg på toppscorerlisten: Oddgeir Børven og Ohi Omoijuanfo.

Mads Reginiussen reduserte for Ranheim 12 minutter før slutt, men så startet showet fra innbytter Geir André Herrem.

Bodø/Glimt-spissen kom inn på banen etter 82 minutter. Fire minutter senere hadde han scoret to ganger, det første etter en kjempetabbe og det andre etter en god prestasjon.

På overtid fastsatte Philip Zinckernagel sluttresultatet til 5-1.

– Det kunne fint vært tre også, men jeg får nøye meg med to. Det var et greit svar på tiltale, sa Herrem strålende fornøyd til Eurosport.

Han var tydelig på at han var misfornøyd med ikke å få spille fra start i lørdagens kamp.

LERKENDAL: Ranheim-trener Svein Maalen.