GREMMES: Rosenborg-stjerne Pål André Helland.

Hellands uttalelser etter Rosenborg-tapet

Rosenborg er i krise på nedrykksplass med ett poeng på tre kamper. Søndag ble det 1-3-tap borte mot Stabæk. Samtidig tapte Molde borte mot Bodø/Glimt.

Med hver sin scoring sørget Emil Bohinen, Ola Brynhildsen og Franck Boli for at Rosenborg er nest sist etter tre serierunder. Byrival Ranheim er tabelljumbo med null poeng.

– Jeg har det vondt. Det tror jeg alle med et Rosenborg-hjerte har. Sånn kan vi ikke holde på, sa Pål André Helland til Eurosport etter kampslutt.

På den brungrønne Nadderud-matta sendte Bohinen vertene i føringen etter en snau halvtime. 20-åringen fikk til en svak avslutning på Ronald Hernández’ innlegg, men Rosenborg klarte ikke å hindre baklengs.

Reginiussen sørget for balanse i regnskapet på gjestenes første sjanse. Rosenborg-kapteinen fikk lurt seg fri i feltet og headet inn frisparket til Pål André Helland like før pause.

Ti minutter etter pause fikk Petter Northug og de øvrige fremmøtte muligens se årets mål på Nadderud etter kun tre runder. På akrobatisk vis sendte 19-åringen Brynildsen bæringene i ledelsen med et lekkert brassespark.

– Det er noe av det sykeste jeg har gjort i min karriere. Det er ikke så mye å si på det, sa målscoreren.

Trønderne fikk så se Boli øke til 3-1 på volley etter et innlegg fra Tobias Børkeeiet. Det var RBK-keeper André Hansens sjette baklengs for sesongen.

Last ned Sportsbibelens nye iPhone-app her!

SJEF: Eirik Horneland på pressekonferanse.