GLIS: Fra Mjøndalen-trener Vegard Hansen.

Vegard Hansen med stikk til Godset på Twitter i natt

Redaksjonen

13. april 2019

EliteserienFotball

Etter seieren i «Ælv Classico».

Artikkelen fortsetter under annonsen

En dramatisk fotballkamp ble etterfulgt av tilløp til håndgemeng mellom spillerne da Mjøndalen slo Strømsgodset 3-2 i fredagens lokaloppgjør i Eliteserien.

– Om ikke dette var god reklame for norsk fotball så vet ikke jeg. Det er akkurat sånn oppførsel det skal være i et derby, sa Christian Gauseth engasjert til Eurosport. Mjøndalen-spilleren var sentral både i kampen og i etterspillet og fikk gult kort etter sluttsignalet.

– Det skal gjøre vondt å tape hjemme for Mjøndalen, og det gjør det. Det var første omgang som ødela. Da var vi for pinglete og gjemte oss litt, sa Godset-spiss Marcus Pedersen, som også kastet seg inn i tumultene.

Målene har trillet inn begge veier for Mjøndalen, med 7-7 på de to siste kampene, men keeper Julian Faye Lund ble en liten matchvinner for klubben med et par praktredninger det siste kvarteret på Marienlyst.

Fire minutter på overtid kom Mustafa «Mos» Abdellaoue til avslutning helt alene med Lund, men i forsøket på å overliste keeperen skjøt han litt for langt til siden så ballen traff krysset og spratt ut. Dermed kunne bruntrøyene juble for seier i et dramatisk «Ælv Classico».

Tok til Twitter

– Vi har vært lillebror i så mange år og blitt pissa på, men nå er det slutt på det. Vi var bedre i det aller meste selv om vi var litt heldige mot slutten, sa trener Vegard Hansen til Eurosport.

Seieren løftet laget opp fra jumboplassen på eliteserietabellen.

Sent på kvelden tok Mjøndalen-treneren til Twitter og la ut følgende stikk til erkerivalen.

LES OGSÅ: Tror du dette skjer i søndagens Eliteserie-kamper? Da er det gode penger å hente!