BLIR UTVIST: Atlético Madrid-urokråken Diego Costa.

11. april 2019

FotballLa Liga

Atlético Madrid-stjernen Diego Costa er utestengt i åtte kamper etter at han pådro seg rødt kort i storkampen mot Barcelona i forrige uke.

Det opplyser det spanske fotballforbundet på sine nettsider torsdag. Dermed er Costa ferdigspilt denne sesongen, ettersom det kun gjenstår sju seriekamper for Madrid-laget.

Diego Costa kjeftet på seg en direkte utvisning før pause i oppgjøret mot Barcelona 6. april, etter at Atlético-spissen følte seg snytt for et frispark.

Ifølge dommer Gil Manzan skal den tidligere Chelsea-spilleren ha snakket svært nedlatende om hans mor, og hva han ville gjøre med henne. Manzan skal også ha rapportert at Costa tok tak i armen hans under protestene.

Dermed fikk Costa se det røde kortet etter kun 28 minutters spill på Camp Nou.

Costa får fire kampers karantene for utvisningen, samt fire kamper for å ha vært i fysisk kontakt med dommeren.

Barcelona vant kampen 2-0 etter mål av Luis Suárez og Lionel Messi etter 85 og 86 minutter. Da skaffet serieleder Barcelona seg en luke på elleve poeng ned til Atlético Madrid på andreplass når sju kamper gjenstår av årets La Liga.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

I SPANIA: Diego Costa.