I PRESSESONEN: Brann-trener Lars Arne Nilsen.

Viktig Brann-brikke kan miste kveldens kamp

Redaksjonen

7. april 2019

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Brann-spiller Ruben Yttergård Jensen er usikker til søndagens oppgjør mot Strømsgodset etter han fikk seg en trøkk i venstre ankel onsdag.

Midtbanespilleren tråkket over da Brann hadde sin første treningsøkt for sesongen på gressbanen nærmest Haukelandshallen. Underlaget der er i øyeblikket av det humpete slaget.

– Det skjedde på grunn av den humpete banen. Frustrerende når underlaget på treningen gir risiko for skade, men lite å gjøre med nå, sier 30-åringen til Bergensavisen.

– Vi er i tett dialog med Bergen kommune om tilstanden på de to gressbanene på Nymark. Vi ønsker svært gjerne at banen nærmest Haukelandshallen kan jevnes ut, men det er jo et spørsmål om økonomi og når det passer å gjøre det. Kommunens folk gjør uansett sitt ytterste, sier Branns daglige leder Vibeke Johannesen til avisen.

Lørdag skrev Brann.no dette om skaden:

– Lars Arne Nilsen har en så godt som full tropp å velge mellom. Christian Eggen Rismark har vært syk. Ruben Yttergård Jenssen sliter med et overtråkk som han håpet å kunne riste det av seg til søndag.

BRANN 2018: Daouda Bamba (tv) og Ruben Yttergård Jenssen sammen med Steffen Lie Skålevik.

LES OGSÅ: Peiling på norsk fotball? 30 000 kroner i premiepotten!